Beam Central Vacuum System - Electrolux
Beam Prednosti
Beam Sistem
O Nama
Kontaktirajte Nas

Performans

Klininička ispitivanja

Klinička ispitivanja su dokazala da je u prostorijama koje se usisavaju "BEAM" centralnim sistemima za usisavanje, vazduh daleko kvalitetniji nego u prostoru koji se usisava običnim usisivačima.

Tehničari u "Professional Testing Laboratory" u Daltonu, USA, uradili su niz testova kod 5 najboljih uspravnih usisivača i kod "BEAM" sistema za centralno usisavanje upoređujući njihovu kratkoročnu i dugoročnu sposobnost uklanjanja prašine kao i njihovu kontrolu čistoće izduvnog vazduha. Za test su korišćeni novi usisivači i to na način kako je bilo preporučeno od strane proizvođača, a zbog što tačnijih rezultata korišćena je X-Ray fluorescentna tehnologija koja je bila odobrena od strane NASA-e.

Testiranje Efikasnosti
usisavanja prašine tokom usisavanja 10 puta:

Rezultati su pokazali da se kod dva uspravna usisivača sa najboljim rezultatima usisna moć smanjila od 10-14% od početka do kraja testa dok je kod "BEAM" centralnih usisivača usisna moć ostala ista.

Isto tako, testiranje kontrole čistoće izduvnog vazduha koji usisivači prilikom rada izbacuju, pokazalo je da je ta kontrola kod "BEAM" sistema ostala nepromenjena dok je kod ostalih usisivača opadala što je uzrokovalo povećanje mikroprašine u vazduhu od duplo do nekoliko stotina puta više u zavisnosti od modela.