Beam Central Vacuum System - Electrolux
Beam Prednosti
Beam Sistem
O Nama
Kontaktirajte Nas

"Beam" Sistem


"Beam" Sistem za Centralno usisavanje (patent "Elektrolux").
 
Sistem je dizajniran tako da omogućava lako, brzo, jednostavno i efikasno čišćenje, bez buke i bez stresa, a u isto vreme poboljšava kvalitet vazduha u prostoru u kojem se boravi.

"Operativni" delovi centralnog sistema za usisavanje su:

  • Usisivač

  • Crevo sa rukohvatom i teleskopska cev

  • Razne četke i dodaci za usisavanje

Klinička ispitivanja su dokazala da je u prostorijama koje se usisavaju "BEAM" centralnim sistemima za usisavanje, vazduh daleko kvalitetniji nego u prostoru koji se usisava običnim usisivačima.

 

 

bottom.png

"Beam" centralni usisivaci se vec decenijama prave u 5 razlicitih jacina motora. Model koji preporucujemo zavisi od kvadrature prostora koji je predvidjen za usisavanje.

"Beam" Ručke

Ručke su vrlo važna komponenta centralnog sistema za usisavanje jer predstavljaju deo sistema koji se uvek koristi.

Model "Progression" je patentiran i specijalnog je dizajna gde se vodilo računa o položaju tela prilikom usisavanja da bi se omogućilo lako usisavanje i to bez opterećenja za telo. Ručka je napravljena od vrlo lakog materijala i ima kontrolu kolicine protoka vazduha, a samim tim i snage usisavanja, okreće se za 360 stepeni u odnosu na crevo i ima na sebi mali prekidač kojim se aktivira i deaktivira ceo sistem! Crevo je izuzetno lagano, fleksibilno i nelomljivo i pravi se u različitim dužinama, obično od 7 do 12 metara.