Beam Central Vacuum System - Electrolux
Beam Prednosti
Beam Sistem
O Nama
Kontaktirajte Nas

Zdrav Način Života

Vazduh u zatvorenim prostorijama je i do 5 puta lošijeg kvaliteta nego vazduh u prirodi. Zagađenost vazduha u prostoru u kojem boravimo je jedan od najčešćih problema o kojima govori većina svetskih specijalista kada je reč o uzročnicima astme, raznih alergija i plućnih oboljenja.

Pokazalo se međutim, da pored već poznatih lekova, postoji još jedan način kako se mogu znatno ublažiti alergijski simptomi. Naime, istraživanjem na kalifornijskom univerzitetu "Davis" klinički je dokazano da se upotrebom "BEAM" centralnog sistema za usisavanje znatno smanjuje većina alergijskih simptoma kod dece i kod odraslih i da se u isto vreme u prostorijama gde se sistem koristi poboljšava kvalitet vazduha i do 52%!!!

Procenat smanjenja alergijskih simptoma kod ljudi u prostorijama gde se koristi "BEAM" centralni sistem za usisavanje na osnovu gore navedenih ispitivanja:
Percent Improvement: Nasal 47%, Non-Nasal 48%, Eye 48%, Sleep 48%

Za razliku od standardnih usisivača koji su bučni i koji uglavnom recikliraju mikroprašinu, polen, grinje itd. "BEAM" sistem 100% usisava sve sa čime dođe u kontakt i sve izbacuje izvan životnog prostora!!!

 

Zdrav Način Života

bottom.png